Applicatieontwikkeling

Voor applicatie ontwikkeling op basis van internettechnologie bent u bij Ecommany aan het goede adres. Projectmatige ontwikkeling van maatwerkapplicaties is al sinds onze start in 2000 het hart van onze dienstverlening. Bij elke applicatie ontwikkeld door Ecommany staat de eindgebruiker centraal. Daarbij is de functionaliteit steeds maatwerk en afgestemd op de bedrijfsprocessen. Het gebruik van gestandaardiseerde ontwikkelmethoden, gekwalificeerde medewerkers en 'state of the art' technieken legt de basis voor onze hoge kwaliteitsnorm.
 
Voor zowel ontwikkeling op basis van Microsoft, als ook op voor ontwikkeling met Linux heeft Ecommany een ontwikkelstraat voor gestructureerde software ontwikkeling. Onze wijze van software ontwikkeling alsook onze manier van projectmanagement is gebaseerd op gangbare standaarden, zoals Prince2 voor projectmanagement en 'extreme programming' voor software ontwikkeling.
 
Wij ontwikkelen applicaties voor de zorgsector, (creatieve) industrie, dienstensector, telecomsector, milieusector, onderwijs en overheid. Applicaties betreffen oplossingen op het gebied van onder meer patiëntregistratie (EPD), human resource, financiën en procesautomatisering. Gemeenschappelijke factor in deze diversiteit aan applicaties is steeds het medium internet.

Portfolio