Persoonlijk contact met jou vinden wij essentieel en daarom geen reply van een ticketing systeem

Voor ieder bedrijf en branche maken wij internet (cloud) oplossingen die gegarandeerd toegevoegde waarde bieden. Zo werken wij voor vele ziekenhuizen en medische onderzoekorganisaties, hightech bedrijven, farmaceuten, woningcoöperaties en transportondernemingen.

Enkele klanten van Ecommany zijn:

 • Fokker Elmo

  Fokker Elmo is the innovation and development centre of excellence and is also a modern facility for prototyping, flighttest instrumentation wiring and production of defense products.

  Our main facility is also used for engineering support, including qualification of components, finishings and manufacturing processes.

  The total workflow and all the aspects of the production of the wiring, including the quality assurance, is done with the applications built by Ecommany. The level of quality is excellent and by using the applications the failure in production is zero. We highly appreciate the direct contact with Ecommany, their transparant way of working and their ICT and Business knowledge. 

 • RIVM

  Het RIVM doet klinische studies naar de veiligheid en werkzaamheid van vaccins. Daarnaast lopen er studies voor het verbeteren van het rijksvaccinatieprogramma: ook onderzoek naar vaccinaties tegen baarmoederhalskanker of kinkhoest vallen hieronder. Wij verzamelen hiervoor veel verschillende materialen als speeksel, bloed en borstvoeding. Daarbij worden uitgebreide vragenlijsten afgenomen. Al deze gegevens moeten veilig opgeslagen worden. Er moet niemand bij kunnen komen die er niet bij mag komen. Data moet bewaard blijven vanaf het moment dat het wordt ingevoerd. Niks mag verloren gaan. En wanneer data aangepast wordt moeten we precies kunnen zien door wie, wat, waar en wanneer.

  Eenvoud en veiligheid

  Ecommany biedt een pakket waardoor data makkelijk toegankelijk is, maar bovenal veilig opgeborgen. De lijnen zijn kort omdat we rechtstreeks contact hebben met de bouwers, die het vermogen hebben om hun ICT kennis duidelijk te vertalen. We begrijpen elkaar. Dat werkt erg prettig.

  'Het product dat Ecommany ons levert hebben we echt nodig: het is van belang dat onze onderzoeksgegevens veilig opgeslagen worden'
  - Deborah Kleijne -

 • Stadlander

  Stadlander is een woningcorporatie met zo’n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. Voor aanvaardbare woonlasten, in een duurzame wijk die schoon en veilig is, met goede buren en genoeg voorzieningen in de buurt, zoals scholen en winkels. Daarom zijn we actief betrokken bij de samenleving. In de stad en in de dorpen.

  Met Ecommany hebben we Mijn Stadlander, een portal webapplicatie ontwikkeld, waar Stadlander medewerkers en onze huurders samenwerken. De gebruikers van Mijn Stadlander zijn zeer enthousiast. De huurders kunnen hun persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen, zelf een reparatieverzoek inplannen, een betalingsregeling aanvragen en woonfraude of overlast melden. De webapplicatie is via een bus-architectuur (de datarotonde en het VERA protocol) gekoppeld met onze andere ICT systemen. Met Ecommany hebben we al jarenlang een hechte relatie. Het directe contact met de ontwikkelaars en het snelle acteren waarderen wij enorm. Door de transparante werkwijze weten we met Ecommany altijd waar we aan toe zijn. Daarnaast denken ze goed met ons mee, zowel met bedrijfskundige- als ook ICT technische vraagstukken. Gewoon een fijne onderneming om mee samen te werken.

  Henk Stoutjesdijk - ICT & Facility Manager Stadlander

 • DIVERS

  Een sociale marktplaats moest het worden; in opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch ontwikkeld met Galant Vrijwilligersnetwerk en Welzijn Divers. De werking van een systeem straalt af op ons als organisatie. Mijn klant wil ik binnen een dag kunnen helpen. Wat ik daarvoor nodig heb is direct contact met een ontwikkelaar. Geen ticketsysteem dus. Continuïteit in veiligheid is ook erg belangrijk. De data van onze mensen moeten nu veilig zijn, maar over twee of drie jaar nog steeds. Een ontwikkelaar moet mij het gevoel van veiligheid geven. Ze moet up to date, alert en actiegericht reageren als er wat aan de hand is in de ICT wereld. Ik wil niet samenwerken met een bedrijf dat pas na drie weken actie gaat ondernemen, omdat onze gegevens misschien gevaar hebben gelopen.

  Platform073

  Ecommany heeft zich op deze vlakken bewezen met het ontwikkelen van de website van Welzijn Divers. Daarom pakten we samen met hen de bouw van Platform073, onze sociale marktplaats, op. Waarom dit een uitdaging was? Tussen verschillende groepen mensen moesten we consensus zien te krijgen. Maar een grote groep mensen heeft een heleboel meningen en veel verschillende kennisniveaus. Ecommany heeft het vermogen om zich open te stellen voor een vakgebied buiten ICT: ze luistert naar mensen en hoe hun wereld in elkaar steekt. Vervolgens bedenkt ze daar oplossingen voor en legt deze begrijpelijk uit aan de groep. Mensen die relatief weinig weten van technische ICT, waren hierdoor in staat om de juiste beslissingen te nemen. Nu, twee jaar later, voelen deze mensen zich nog steeds betrokken, door het feit dat we het echt samen hebben gedaan.

  Platform073 is nu dé plek waar inwoners, organisaties en bedrijven in de gemeente 's-Hertogenbosch elkaar vinden voor het uitwisselen van gratis diensten, kennis en materialen.

  'Door de eenvoudige uitleg van Ecommany kunnen mensen met weinig technische ICT kennis toch de juiste beslissingen nemen' - Tamara de Jong - Galant Vrijwilligersnetwerk & Platform073

 • REWIN

  De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor -en bedrijfsvestiging en versterkt de topsectoren Logistiek, Maintenance en Biobased economy.

  Het doel van het project was om de nieuwe huisstijl op het web door te voeren en om de website moderner en geschikt voor elk apparaat te maken.

  Met de hulp van Ecommany heeft REWIN een professionele site weten te realiseren, die naar volle tevredenheid functioneert. We ontvangen veel positieve feedback op de site, die goed aan weet te sluiten bij bedrijven die willen groeien, innoveren of vestigen, maar waarbij ook de insteek van topsectoren tot zijn recht komt.

  De samenwerking, het meedenken en de concrete realisering van Ecommany is voor ons erg waardevol gebleken. Het jarenlange vertrouwen in onze internetpartner is hiermee weer eens versterkt.

  Carla Scheurink - Communicatiemanager REWIN

 • IKNL

  “In de VS wordt gewerkt met persoonlijke zorgplannen voor patiënten. De patiënt krijgt een mapje met informatie over de diagnose, de behandeling, door welke arts ze geholpen is, wat de bijwerkingen waren, enzovoorts. Maar is zo’n persoonlijk zorgplan ook interessant voor Nederland? Om hierachter te komen startten we een onderzoek naar de effecten van het verstrekken van een persoonlijk zorgplan en of we in Nederland iets met een persoonlijk zorgplan kunnen doen. 

  Gebruiksgemak

  Een kritiekpunt dat artsen in de VS hebben, is dat het veel tijd kost om een zorgplan te maken en dat ze die tijd simpelweg niet hebben. Belangrijk is dus dat informatie makkelijk en snel ingevoerd kan worden. Om dit te realiseren koppelde Ecommany het door hun ontwikkelde patiëntenregistratiesysteem ROGY, een oplossing waar artsen gebruik van maken om patiëntgegevens te registreren, aan bestaande informatie over onder meer de diagnose en de behandeling. Wat artsen ermee kunnen? Met een druk op de knop een persoonlijk zorgplan uit de printer laten rollen! Het is een bijzonder mooie trial. In de VS werd ik geregeld gevraagd om uitleg te geven over de oplossing. Zo’n tijdbesparende oplossing kennen ze daar nog niet, maar ze willen het er dolgraag hebben. 

  Meedenken over oplossingen

  In de beginfase hadden we struggels met testen, er is toen goed met ons meegedacht over mogelijke oplossingen en we hadden een contactpersoon waar we direct bij terecht konden. Dat was heel positief. We hebben voor de artsen iets gecreëerd waarmee zij heel veel tijd besparen. Dat is het allermooiste.”

  'In samenwerking met Ecommany hebben we voor artsen een oplossing gecreëerd waarmee zij bij het maken van persoonlijke zorgplannen heel veel tijd besparen' - Dr. Kim Nicolaije -

 • Mundipharma

  Mundipharma Pharmaceuticals B.V. is sinds de oprichting van het bedrijf in Nederland in 2000 één van de toonaangevende farmaceutische bedrijven, onder andere gespecialiseerd in pijnbestrijding. Met onze producten willen wij bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten. Wij ontdekken, ontwikkelen en produceren innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van matige tot ernstige pijn, kanker, astma en reumatoïde artritis en zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn voor patiënten.

 • JTAG Technologies

  JTAG Technologies was formed in 1993 by a team of professionals with proven track records in the test industry. JTAG Technologies specializes in solving physical access problems involved in testing and in system programming printed circuit boards.

  We excel at helping customers manage design and fabrication processes with the greatest efficiency at the lowest possible cost. We do this with technology based on the boundary-scan technique: IEEE Standard 1149.1. Our founders used the forerunner to IEEE 1149.1 on innovative products as early as the 1980's. Today we maintain our position at the forefront of the industry with continuous innovation from a strong foundation of experience.

 • Federatie Medisch Specialisten

  De Federatie Medisch Specialisten is dé beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 20.000 medisch specialisten. 

  De Federatie Medisch Specialisten wil hoge kwaliteit van zorg, veilige zorg en toegankelijke zorg. Daarom is het nodig dat medisch specialisten invloed behouden op de inhoud van hun vak. Alle wetenschappelijke verenigingen werken samen op het gebied van beroepsbelangenkwaliteitopleiding en wetenschap & innovatie. In de Raden maken de wetenschappelijke verenigingen gezamenlijk beleid over de medisch-specialistische zorg. In de Raad Kwaliteit gaat het om het verbeteren van de kwaliteit van zorg, zoals het ontwikkelen van richtlijnen. In de Raad Beroepsbelangen staat het goed organiseren van medisch-specialistische zorg centraal. De Raad Opleiding stelt beleid op rondom de opleiding van de medisch specialist. De Raad Wetenschap & Innovatie zet zich in om de rol en positie van de medisch specialist in het wetenschapsveld te versterken en de samenwerking te bevorderen.

  Daarnaast wil de Federatie Medisch Specialisten invloed behouden door samen te werken met diverse stakeholders, zoals de ziekenhuizen, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, de overheid en met andere beroepsorganisaties.