Jouw klanten, medewerkers en intellectueel eigendom, daar draait het om

Ons verhaal

De waarde van jouw bedrijf zit in haar klanten, medewerkers en intellectueel eigendom (bedrijfsdata). Met dit uitgangspunt ontwikkelen wij met ongeremd enthousiasme (mobiele- en cloud) internet oplossingen die jouw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen, waarde toevoegen en zichzelf terugverdienen. Ze moeten ook eenvoudig en intuïtief in gebruik zijn, zodat je klanten en medewerkers zonder handleidingen makkelijk samenwerken in één en hetzelfde (web)systeem.
Veiligheid van gevoelige bedrijfsdata krijgt steeds meer publieke aandacht en de eisen die aan jouw bedrijf gesteld worden zwaarder. De sancties liegen er helaas niet om. Wij zorgen ervoor dat de beveiliging en consistentie van jouw kostbare en gevoelige bedrijfsdata op een zeer hoog niveau is, zodat het risico op een datalek minimaal is.

Onze werkwijze, helder en geen verrassingen

Onze werkwijze kent geen verrassingen. Wij ontwikkelen snel (maatwerk-)software met eigen (closed source) kant-en-klare functionele modules of met open source producten. We adviseren wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Projecten voeren we vaak in kleinere beheersbare delen uit die daadwerkelijk waarde toevoegen. Met deze werkwijze halen we uitmuntende resultaten voor jouw investering en realiseren we de doelstellingen binnen de afgesproken tijd en budget. Gegarandeerd!

Goed om te weten ...

  • 17 jaar een betrokken partner met bedrijfskundigen, gecertificeerde auditors (EFQM) en ICT professionals
  • Altijd direct en persoonlijk contact met onze professionals
  • Excellente resultaten die waarde toevoegen en binnen tijd en budget worden opgeleverd
  • Oplossingen voldoen onder andere aan GCP eisen van ziekenhuizen en zijn gecertificeerd door de Amerikaanse industrie
  • Jouw systeem en data zijn wereldwijd 24x7 uur beschikbaar en staat in onze gecertificeerde Nederlandse datacentra
  • Duizenden mensen wereldwijd vertrouwen op onze producten