'Uw klanten, medewerkers en intellectueel eigendom, daar gaat het om'

Onze Visie

De waarde van uw bedrijf zit in uw klanten, medewerkers en intellectueel eigendom (bedrijfsdata). Met dit uitgangspunt ontwikkelen wij met ongeremd enthousiasme (mobiele-) ICT oplossingen. Onze systemen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik, zodat uw klanten en medewerkers zonder handleidingen makkelijk samenwerken in één en hetzelfde systeem. Medewerkers zijn daarom maximaal met hun vakgebied en expertise bezig.
Onze systemen zorgen ervoor dat de veiligheid en consistentie van uw kostbare en gevoelige bedrijfsdata op een zeer hoog niveau is. Het risico dat u een datalek moet melden minimaliseren we.

Ecommany is een volledige en professionele partner daar waar het gaat om bedrijfskundig onderzoek en de realisatie van internet- en bedrijfssystemen. Wij zijn bedrijfskundigen en ICT professionals en willen uw beweegredenen en doelstellingen begrijpen om samen de veiligste en kwalitatief beste oplossingen te ontwikkelen die 24x7 uur werken, overal en op ieder apparaat.

Onze werkwijze

Onze bedrijfskundige en ICT projecten kennen geen verrassingen. Wij ontwikkelen snel (maatwerk-)software met eigen kant-en-klare functionele modules of met opensource producten. Wij doen dit meestal in kleinere en beheersbare deelprojecten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan bedrijven en haar processen. Met deze werkwijze halen we uitmuntende resultaten voor uw investering en realiseren we de doelstellingen binnen de afgesproken tijd en budget. Gegarandeerd!

Goed om te weten ...

  • 17 jaar een betrokken partner met bedrijfskundigen, gecertificeerde auditors (EFQM) en ICT professionals
  • Altijd direct en persoonlijk contact met onze professionals
  • Excellente resultaten die waarde toevoegen en binnen tijd en budget worden opgeleverd
  • Oplossingen voldoen onder andere aan GCP eisen van ziekenhuizen en zijn gecertificeerd door de Amerikaanse industrie
  • Uw data is wereldwijd 24x7 uur beschikbaar en blijft in onze gecertificeerde Nederlandse datacentra
  • Duizenden mensen wereldwijd vertrouwen op onze producten